Agility beginners

Dit is een tak van hondensport, die met veel enthousiasme wordt beoefend bij de Kynologenclub Gorinchem. 
Deze sport is zeer geschikt voor mensen, die een goede band met hun hond willen krijgen en ontspannen en sportief bezig willen zijn. Er wordt heel wat afgelachen tijdens de training, want niet alle honden snappen direct wat de bedoeling is en dat geldt zeker ook voor de baasjes. Tijdens de beginnerscursus worden alle toestellen aangeleerd op een ontspannen manier. Als de hond het goed doet, wordt hij direct beloond. Na ongeveer zes lessen hebben de meeste honden de toestellen onder de knie en komt het op de bazen aan. Zij moeten leren het juiste commando en de beloning op het juiste moment te geven. Als de groep snel leert, kunnen de koppels aan het eind van de cursus al diverse combinaties van drie of vier toestellen achter elkaar nemen. Tijdens de vervolgcursus wordt dit geperfectioneerd en wordt het tempo verhoogd. Van de bazen wordt dan heel wat gevraagd. Heeft u na deze cursus de smaak goed te pakken en wilt u zich richten op wedstrijden, dan kunt u naar de wedstrijdgroep. Vindt u het gewoon leuk om recreatief bezig zijn dan kan dat ook, bij onze vereniging moet niets. U krijgt de ruimte om te trainen op het niveau dat u zelf wilt. De cursus wordt op donderdagavond gegeven en wordt afgesloten met een certificaat. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon een keertje kijken op donderdagavond.

 

Mocht u niet meer in kunnen schrijven voor deze cursus, neem dan contact op met Pietje v.d. Stelt, e-mail behendigheid@kcgorinchem.nl.

 

Let op! Voor deze cursus moet uw hond aan de volgende leeftijdseis voldoen: minimaal 15 maanden

Cursusdetails

Start op 11 maart 2021
2 september 2021
Cursusduur 15 weken
Dag donderdag
Inschrijven vanaf 10 december 2020
Inschrijven tot 1 april 2021
Prijs € 90,00

U kunt voor deze cursus inschrijven vanaf:
10 december 2020

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in bijvoorbeeld gehoorzaamheid of behendigheid?
Informeer naar onze cursussen en word lid!

Nieuws

De trainingen liggen voorlopig stil i.v.m. de nieuwe corona maatregelen

De trainingen liggen voorlopig stil i.v.m. de nieuwe corona maatregelen

Meer >>

Nieuwe coronamaatregelen vanaf 28 september 2020

Nieuwe coronamaatregelen bij KC Gorinchem

Meer >>

Sponsoren

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.