De periode in het leven van elke jonge hond waarin hij/zij meedoet aan deze cursus zit vol met veranderingen. De hond is onderweg naar volwassenheid en ook bij honden gaat dat gepaard met hormonen en alles wat daarbij komt.

Aan ons als bazen is het de taak om de hond hierbij zo goed mogelijk te begeleiden.

De cursus duurt 12 weken en is voor diegenen die nog géén puppycursus hebben gevolgd, voor honden vanaf 5 maanden tot een jaar.

Het accent in deze cursus ligt ook op de socialisatie, opvoeding en het aanleren van gedragingen om een zo goed luisterende hond te krijgen die een plezier is voor de baas en zijn omgeving.

Spelenderwijs wordt er gewerkt naar meer gestructureerde oefeningen. Het aandacht vragen, krijgen en vasthouden is eigenlijk de allerbelangrijkste oefening, omdat je van daaruit kan werken aan een andere oefening. Denk hierbij aan het rustig met je mee lopen, het leren volgen, het hier komen, het rustig naast je blijven, zitten of liggen en het samen spelen.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat als u minstens 5 lessen aanwezig bent geweest.

De lessen duren ongeveer 30 minuten en er is altijd gelegenheid voor het stellen van vragen aan de gediplomeerde instructeur.

Vanaf 5 maanden tot een jaar.

Cursusdetails

Start op 18 april 2023
5 september 2023
9 januari 2024
Tijdsduur 12 weken
Dag dinsdag
Inschrijven vanaf 7 maart 2023
Inschrijven tot 25 april 2023
Prijs € 105,-

U kunt voor deze cursus inschrijven vanaf:
7 maart 2023