Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid

Heeft u met uw hond de EG cursus doorlopen en het examen met genoeg punten gehaald, dan kunt u verder gaan met de cursus VEG.

In deze cursus worden de oefeningen vanuit de EG verder uitgebreid en geperfectioneerd. De hond leert (nog) netter te volgen, met wendingen en tempowisselingen, recht en snel zitten en liggen enz. De hond moet ook leren te blijven liggen en zitten als de baas verder weg is. Ook wordt de hond geleerd naar zijn plaats te gaan op de riem.

De VEG cursus bestaat uit 15 lessen en wordt afgesloten met een examen. Het behalen van dit examen is een voorwaarde om door te kunnen gaan naar het 1e van de 4 niveaus uit het FCI Obedience programma van de Raad van Beheer. 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om samen met de hond aan het werk te gaan en nieuwe dingen te leren. Ook bij deze cursus staat het plezier van hond en baas voorop en wordt er gewerkt met positieve trainingsmethoden om de oefeningen aan te leren.

Cursusdetails

Start op 10 maart 2020
1 september 2020
Cursusduur 15 weken
Dag dinsdag
Inschrijven vanaf 7 januari 2020
Inschrijven tot 24 maart 2020
Prijs € 90,00

U kunt voor deze cursus inschrijven vanaf:
7 januari 2020

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in bijvoorbeeld gehoorzaamheid of behendigheid?
Informeer naar onze cursussen en word lid!

Nieuws

Vanaf 13 september 2019 weer inschrijven voor de Flyball

Vanaf 13 september 2019 weer inschrijven voor de Flyball

Meer >>

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 25 september 2019

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 25 september 2019

Meer >>

Sponsoren

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.