Hondenpension De Molshoop

Bezoek de website: https://www.molshoop.info

Hondenpension de Molshoop is ook een SBB gecertificeerd leerbedrijf. Dit betekend dat er ook stagiaires voor diverse opleidingen zijn binnen het bedrijf. Stagiaires zijn altijd onder begeleiding van een gediplomeerd medewerker.

Coby Satter-Mol ~ Eigenaresse
Coby runt hondenpension De Molshoop vanaf het eerste begin. Ervaring met honden en hun gedrag heeft ze onder andere opgedaan als Instructrice Gehoorzaamheidstrainingen bij een Kynologen vereniging, het volgen van de opleiding Vakbekwaamheid Asiel/Dierenpensionhouder waarvoor uiteraard gediplomeerd. De opleiding en gediplomeerd voor Kynologische Kennis 1 en heeft de opleiding gevolgd voor Kynologische Kennis 2. Coby fokt al sinds 1990 Teckels onder de naam 'Uut de Slikhoek' en neemt actief en succesvol deel aan tentoonstellingen met haar honden.

Maria Kamphorst-Satter ~ Mede-eigenaar
Maria is van jongs af opgegroeid met honden en actief in het pension. Maria is ook in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid Asiel/Dierenpensionhouder, Kynologische Kennis 1, Kynologische Kennis 2, E&B (Exterieur en Beweging) en volgt opleidingstraject FCI exterieur-keurmeester. Ook is zij actief met haar eigen honden. Volgt met haar Poolse Jachthond gehoorzaamheids trainingen en neemt actief deel aan Nationale en Internationale Tentoonstellingen met de teckels die ze gezamenlijk heeft met Coby onder de naam 'Uut de Slikhoek'

Terug naar overzicht

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in bijvoorbeeld gehoorzaamheid of behendigheid?
Informeer naar onze cursussen en word lid!

Nieuws

Workshop Hans Schnock “Reactieve honden op je hondenschool” 19 juni 2021

Workshop Hans Schnock “Reactieve honden op je hondenschool” 19 juni 2021

Meer >>

Er kan weer beperkt worden ingeschreven voor een cursus

Beperkt inschrijven voor de Flyball en Apporteercursus

Meer >>

Sponsoren

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.