Jachthuis Rivierenland

Bezoek de website: http://www.hb-herwijnen.nl

Jachthuis Rivierenland 

Welkom op de website van Jachthuis Rivierenland (voorheen Hemker&Bekking Herwijnen). In augustus 2012 opende wij onze deuren van het filiaal in Herwijnen, gelegen tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Onze slogan is: dé winkel voor dé buitenmens!

Onze passie ligt al bijna 20 jaar bij jacht- en outdoorkleding,  (wandel-) schoenen, rubberlaarzen, verrekijkers en accessoires. Wij willen voor alle buitenmensen, natuurfotografen, sportvissers, jagers en hondenmensen kwaliteitsproducten leveren. Als buitenmens weet u als geen ander hoe belangrijk comfort en kwaliteit zijn voor kleding en schoenen tijdens buitenactiviteiten.

Jachthuis Rivierenland is een winkel met een herkenbare eigen stijl. Ons assortiment bestaat uit bekende en gerenommeerde merken. Ieder jaar hebben wij het doel om een verfrissende collectie samen te stellen, die ongeacht leeftijd of gebruik, past bij iedereen. Service en kwaliteit staan bij ons en onze leveranciers hoog in het vaandel, waarbij de vertrouwde en gemoedelijke sfeer in onze winkel een belangrijke rol speelt.

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens sfeer proeven. Bij ons staat de koffie en thee voor u klaar.

Wij zien u graag terug in onze winkel!

Terug naar overzicht

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in bijvoorbeeld gehoorzaamheid of behendigheid?
Informeer naar onze cursussen en word lid!

Nieuws

Workshop Hans Schnock “Reactieve honden op je hondenschool” 19 juni 2021

Workshop Hans Schnock “Reactieve honden op je hondenschool” 19 juni 2021

Meer >>

Er kan weer beperkt worden ingeschreven voor een cursus

Beperkt inschrijven voor de Flyball en Apporteercursus

Meer >>

Sponsoren

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.